Ort
Malmö
Startdatum
2 Sep 2024
Tid
17:15-18:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Isabella Nitschke
Nummer
68905
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Grundkursen ger dig en introduktion till Ashtangayogans grunder och riktar sig både till dig som aldrig provat yoga tidigare men även till dig som redan tränat andra typer av yoga men vill lära dig Ashtangayoga ordentligt från grunden.

Vi börjar med en kort introduktion till yogans filosofi följt av en gradvis inlärning av Solhälsningar, stående asanas (positioner) och en del av Ashtanga yogans första serie. Fokus ligger framför allt på att lära sig att synkronisera andning och rörelse (så kallad vinyasa krama), få kunskap om Bandhas (energilås i kroppen) och Drishti (fokus för ögonen). Du lär dig också hur du tränar och rör dig på ett säkert sätt för att undvika skador och istället bygga upp kroppen att bli både stark och smidig.

Alla deltagare rekommenderas också att komma till Mysore-klasserna parallellt med kursen. Ett gratis Mysore-tillfälle per vecka ingår i kurspriset.
Läs mer om Mysoreklasserna och se schemat på https://ashtangayogamalmo.se/ 

FÖR VEM?
Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper behövs. (Från 16 år)
Kursen kan komma att ges på engelska om det finns internationella deltagare med.

KURSLEDARE
Isabella Nitschke, auktoriserad att undervisa Ashtanga yoga av Sharath Yoga Centre i Mysore, Indien samt utbildad life coach och yogaterapeut för mental hälsa. 
Mer information om ledaren hittar du på nedanstående hemsida: 
https://ashtangayogamalmo.se/  Epost: info@ashtangayogamalmo.se 

KURSMATERIAL
Yogamatta finns att låna i lokalen, du kan också ta med din egen.

BRA ATT VETA
Uppehåll vecka 8
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid 2-3 timmar innan kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen. Man kan köpa Säsongskort, klippkort eller månadskort som alternativ till kursavgiften.

Rabatterat pris 20% för heltidsstuderande. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Giltigt intyg skall uppvisas.Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.
Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan - Värnhemstorget

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ämnesområde