Ort
Stockholm
Startdatum
1 Jun 2024
Tid
17:15-21:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Natale Panaro
Nummer
56117
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Res till Italien och lär dig laga en äkta italiensk trerättersmiddag med italiensk kock. Buon appetito!

Innehåll

Res till Italien för en dag, Ino (Natale) hjälper er att laga en äkta italiensk middag från grunden med primo, secondo och dolce. Han kommer självklart att ta avstamp i den magiska matregionen Apulien (Puglia) ifrån vilken Ino (Natale) härstammar, men i sin meny kommer han även ta med många andra av Italiens regioner som han älskar. Många av de ingredienser som vi använder är ekologiska och säsongsanpassade. Tillsatser och konserveringsmedel är inte välkomna. Ni kommer att laga alla rätter från grunden med fina råvaror, Ino (Natale) vägleder er och visar tydligt de olika stegen. Avslutningsvis sitter vi ner och äter det som vi har tillagat och pratar och diskuterar om maten och tillagningen. Passa på att öva dina italienska kunskaper under kursen.

Upplägg

Vi arbetar parvis. När vi är klara dukar vi fram det som lagats och vi njuter av en härlig äkta italiensk måltid tillsammans. Vi kommer att äta vid 20-tiden, det kan därför vara bra om ni äter något innan kursstart.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!

Kursledare

Ino Panaro är utbildad till kock och konditor vid Istituto Alberghero di Bari i Apulien i Italien. Han har arbetat på många av de italienska restauranger som finns i Stockholm. Han har även arbetat med gastronomi från andra matkulturer under sin ungdom när han arbetade på kryssningsfartyg i Västindien. Ino har under de senaste åren arbetat mycket med matlagningskurser och är väldigt uppskattad som kursledare. Han lär ut både matlagning och matkultur.

Kursmaterial

Kostnad för råvaror, recept och material ingår i avgiften. Det är viktigt att ni meddelar eventuella allergier senast 4 dagar innan kursen.

Utvecklingsmöjligheter

Medborgarskolan har många andra spännande matkurser att välja bland. Läs mer på vår hemsida.

Bra att veta

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Relaterade artiklar

Mat och dryck

Europa på en tallrik med Gaja!

Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...

24 augusti 2023
Läs vidare om "Europa på en tallrik med Gaja!"

Utforska ämnesområde