Tillbaka till För kropp och själ

Hitta din stil

Att klä sig rätt för sin kroppstyp kan göra under både för figuren och självförtroendet. Genom att känna till din kroppsform och vilka färger som klär dig kan du forma din garderob så att du känner dig bekväm och ser fantastisk ut i vartenda plagg. Lär dig shoppa rätt!

Innehåll
Du lär dig hur du enkelt klär dig för att smickra just din figur och samtidigt känner dig bekväm i din personliga stil. För att uppnå detta tar vi reda på vilken kroppsform du har och vilka snitt som framhäver den på bästa sätt. Du lär dig rensa i ut plagg som inte gör dig rättvisa och istället bygga upp en garderob bestående av många kombinationsalternativ som du känner dig bekväm i. Mellan kurstillfällena kan du göra ändringar i din garderob för att stämma av med kursledaren angående dina inköp.

Upplägg
Kursen går en gång varannan vecka i tre veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Eventuell rekommendation av kurslitteratur ges av kursledaren vid kursens första sammankomst.

Bra att veta
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan