Tillbaka till Friskvård

Nia bodymind träning- Prova på- Seniorveckan

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Nia är den perfekta kombinationen av fitness och wellness, där man hämtat kunskap och inspiration från kampkonst, dans och kroppsmedvetandemetoder.

Innehåll
Du rör dig till medryckande, härlig musik, du får en tränad, stark och smidig kropp samt ett mer balanserat och fokuserat inre.

Upplägg
Detta är ett engångstillfälle där man får en möjlighet att prova på. Föranmälan krävs!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursledare
Marianne Steiner, utbildad Nia instruktör.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Obligatorisk föranmälan krävs.
Kom i löst sittande kläder och strumpor.


Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor