Tillbaka till Matlagningskurser

Matlagning med finess

Matlagning med finess är lika delikat som det låter men det betyder inte att det behöver vara avancerat att tillaga. Lär dig laga olika maträtter och utmana dig till att prova nya kombinationer och kanske våga dig på lite svårare maträtter. Välkommen till kursen som avslutar alla sammankomster med en trerätters middag!

Innehåll
Du lär dig tillaga klassisk lite finare mat som gör sig lika bar hemma i köket på en lördagskväll som när du har bjudning. Du fördjupar dig i matlagningens fantastiskt goda värld och lär dig om såväl råvaror som själva tillagningen. Kursledaren inspirerar och hjälper dig att få till den bästa smaken på din matlagning.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tre veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror tillkommer 150 kronor vilket betalas kontant till kursledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att kursledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare. I vissa fall blir det mat över så ta gärna med en tom matlåda för att kunna ta hem eventuella rester.

Bra att veta
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

  • Kurslokal: Furulundskolan, Karl Ifavrssons Gata 25, HALMSTAD (Karta)
  • Ledare:
  • Start: den 18 april 2018
  • Dag och tid: Onsdag 18:00-21:00
  • Kurstimmar: 12
  • Tillfällen: 3
  • Kursnummer: 19536
  • Pris: 1395 kr

Fullsatt

Furulundskolan HALMSTAD

Karl Ifavrssons Gata 25, 30247 HALMSTAD
Telefon: 035-10 02 20

Medborgarskolan Halmstad/Hylte
Söndrumsvägen 35
30237 HALMSTAD

035-10 02 20
halmstad@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Halmstad

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan