Tillbaka till Livsåskådning och filosofi

Bemötande och HBTQ

Föreläsning som belyser HBTQ-personers rättigheter med fokus på bemötande. Särskilt relevant för dig som i din yrkesroll möter människor där bemötandet är viktigt. Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla. Föreläsare: Anneli Svensson, socionom och leg. psykoterapeut, är en av initiativtagarna till RFSL:s Brottsofferjour. Anneli är drivande i utvecklingen av psykologisk behandling av personer utsatta för hatrelaterade trauman, såväl i Sverige som internationellt.

Föreläsningen sker i samarbete med Brottsförebyggande Centrum i Värmland

Bra att veta
Vi har bytt lokal från Medborgarskolans lokaler på Drottningatan till Hörsalen på Värmlands museum.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor