Tillbaka till Italienska

Italienska, nybörjarnivå

 • Lär dig användbara fraser
 • Få tillgång till ett språk som talas av över åttio miljoner människor
 • Få inblick i den italienska kulturen.

Längtar du till Italien? Drömmer du om Rom, den eviga staden? Vill du njuta en gelato på Spanska trappan eller sitta vid Fontana di Trevi? Kanske en shoppingresa till Milano eller en matresa till Apulien, Toscana eller Umbrien?

Nu kan du genom en språkkurs hos Medborgarskolan få möjlighet till en mer meningsfull vistelse utomlands. Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket hos oss. Våra kursledare är noga utvalda och grupperna små. Det är roligt att lära ett nytt språk och en härlig känsla att kunna göra sig förstådd. Benvenuto!


Innehåll och mål
Vi koncentrerar oss på att lära och öva det praktiska vardagsspråket. Fokus ligger på ordförråd och på att tala och använda italienska otvunget och varierat i olika situationer.

Efter denna kurs ska du ha ett bra uttal och kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor.

Förkunskaper
Du behöver inga kunskaper i Italienska då detta är en kurs på nybörjarnivå.

Kursledare
Thelma är en omtyckt och uppskattad kursledare. Hon har svenska som modersmål och talar italienska och spanska flytande.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
OBS: Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Boken vi använder heter Prego 1 inkl. CD (ISBN: 9789162260002) och finns att köpa på bl.a. www.bokus.com. Vill du hellre att vi hjälper dig att köpa in boken ber vi dig att höra av dig till oss i samband med anmälan.

Som deltagare i Medborgarskolan får du 5% rabatt på böcker när du anger ditt kurs-/arrangemangsnummer som ”kampanjkod” på Bokus.
Ditt kurs-/arrangemangsnummer hittar du på din kallelse/faktura från Medborgarskolan.

Normal leveranstid för svenska böcker är 1 - 3 dagar och för engelska och amerikanska 3 - 6 dagar. Beräknad leveranstid syns vid beställningstillfället.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Våra kurslokaler ligger en trappa upp på Prästgatan 64 B precis vid Österängsparken. Där finns möjlighet att göra kaffe eller te.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

 • Kurslokal: Medborgarskolan Jämtland/Härjedalen, Prästgatan 64 A, ÖSTERSUND (Karta)
 • Ledare:
 • Start: den 11 september 2017
 • Dag och tid: Måndag 17:30-19:00
 • Kurstimmar: 16
 • Tillfällen: 8
 • Kursnummer: 58670
 • Pris: 1095 kr

Köpvillkor

Medborgarskolan Jämtland/Härjedalen ÖSTERSUND

Prästgatan 64 A, 83133 ÖSTERSUND
Telefon: 063-51 00 60

Jämtland-Härjedalen
Prästgatan 64
83133 ÖSTERSUND

063-51 00 60
ostersund@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Östersund

Amplified

För bandet!

På Amplifieds musikhus i Östersund repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare..

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook