Tillbaka till Skrivarcirkel

Boken om ditt liv

Alla människor har gjort en resa i livet som är värd att återberätta, en historia som kan vara värdefull för barn, barnbarn eller andra släktingar. Sätt dina minnen på pränt och dela med dig av ditt livs bästa upplevelser och stunder. Ta en tur längst minnenas gata och välj ut dina favoriter!

Innehåll
Du skriver på din egna personliga bok och kursledaren finns till hands för att stötta och komma med inspiration. Vi använder oss av en e-tjänst och skriver våra livhistorier på datorn för att enkelt kunna redigera. Du lär dig hur du får in vanliga bilder i datorn så att du kan berika dina minnen och historia med bilder från förr. Att sätta sina minnen på pränt bjuder in till en känslomässig resa som ofta innefattar både glädje och sorg. Slutprodukten blir en bunden bok som du kan ge bort i present eller behålla för eget intresse.

Upplägg
Kursen går en gång varannan vecka under fyra sammankomster på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för e-tjänst tillkommer med 349 kronor och betalas direkt till leverantören av tjänsten.
Möjlighet att köpa ett färdigt exemplar av din bok finns och kan förbeställas i samband med registrering på e-tjänsten.

Bra att veta
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan