Tillbaka till Teater och dramatik

Teater 6-8 år - gratis prova på - Limhamn

Här kan du upptäcka och utveckla din teaterförmåga vare sig du bara drömt om det eller kanske redan hunnit prova på det vid något tillfälle.

Obs! Detta är en gratis prova på. Prova på är söndagen den 27 augusti kl 1130-1215 och är gratis. OBS! Föranmälan krävs.
Vill man fortsätta sen finns en kurs på fredagar kl 16:15-17:00 på Limhamns Folkets hus. Den startar den 22 september och är på 10 ggr och kostar 775kr.
För att gå kursen sen behöver man göra en separat anmälan här: http://www.medborgarskolan.se/arrangemang/?aid=970115&mid=1280&sgid=3.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi arbetar med kroppen, rösten och texten. Vi arbetar med improvisation och karaktärsarbete. Lektionerna anpassas efter gruppen och vad deltagarna vill få ut av lektionerna.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

KURSLEDARE
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Rörelsevänliga kläder.

Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

RABATT PÅ DANSKURSER
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare