Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Trädgård

Odla hemma, varannan vecka

En härlig köksträdgård är inte bara en vacker plats i din trädgård utan också en del av ditt skafferi. Tänk vad härligt att kunna servera egenodlade grönsaker till kvällens middag! Genom att odla hemma kan du till och med till viss del bli självförsörjande på grönsaker.

Innehåll
Du lär dig hur du ska tänka när du planerar din köksträdgård och hur du ska gå tillväga för att få maten från jord till bord. Det är roligt att odla sin egen mat och lika rogivande som ekonomiskt. Vi pratar om vad som är lämpligt att så under respektive årstid samt delar tips och idéer kring odling. Vilka grönsaker ska man välja för en enkel och lättskött trädgård som hela familjen kan ha glädje av?

Upplägg
Kursen går en gång varannan vecka under tre sammankomster. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0340-194 95

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan