Tillbaka till Körsång

Sjung i kör med Sara Löfgren

Sjung med Sara Löfgren i Varbergs senaste körsatsning! Vill du stå längst fram och sjunga solo eller vara en av flera röster i en kör? Oavsett är detta kören för dig.

Innehåll
Varje sammankomst inleds med en kortare uppvärmning och därefter sjunger kören ihop med Sara. Vi lyssnar tillsammans igenom låtar som vi vill sjunga och bestämmer hur vi vill tolka dem. Vilka låtar vi sjunger varierar utefter gruppen och Saras önskemål. Med stort fokus på gemenskap och att finna uttryck och glädje i sången lär vi oss om stämmor, harmonier och gehör.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med körledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inte ha sjungit tidigare och du behöver inte kunna noter. I denna kör är alla välkomna!

Kursledare
Ledare för kören är Sara Löfgren, musiker, låtskrivare och sångerska från Varberg. Sara har länge drömt om en egen kör där alla är välkomna och tillsammans kan dela glädjen för musik och sång.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Alla som är under 20 år och boende i Varbergs kommun deltar kostnadsfritt. Kursen är ett samarbete mellan Varbergs kommun och Medborgarskolan.

Du får en faktura/kallelse skickad till din angivna e-postadress god tid innan kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan