Tillbaka till Skönlitteratur och svenska

Författarbesök Flora Wiström

Flora Wiström driver en av Sveriges mest välbesökta bloggar. Där skriver hon om allt från feminism och systerskap till vardag, resor och kärlek. Och om hennes bokklubb Book Club Babes, såklart. Hennes debutroman Stanna utkom 2016 och handlar om att hålla andra uppe när man själv är nära att gå sönder, om den stora livsavgörande kärleken och om att stå still när alla andra rör på sig. Stanna är också en hyllning till systerskapet.

Om allt detta och lite till samtalar vi under Floras författarbesök i Malmö.

När: 19 november 14.00
Var: Arena 305 i Malmö (Lönngatan 30)
Pris: 50 kr

OBS! Om du har en bokcirkel som är ansluten till Medborgarskolan är du välkommen på förmingel om böcker med andra bokcirklar, samt att du får gå gratis på författarbesöket.
Kontakta i så fall camilla.bergvall@medborgarskolan.se - fortfarande finns chansen att ansluta din bokcirkel, bara hör av dig så får du mer information!

Anmälan

Använd dig av Europarådets nivåskala och språktest innan du anmäler dig till en kurs. Nivåskalan är indelad i sex steg.

 

 

Flexibel kursstart

Missade du kursstarten? Du kan börja i språkkursen efter att en kursen har börjat. Du betalar för resterande gånger. Se under respektive språk eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Enskild undervisning i språk finns på Medborgarskolan

Individuell undervisning

Behöver du konversationsträning, läxhjälp eller extra finslipning inför en resa eller konferens? Tillsammans med ledaren bestämmer ni när ni ska träffas och vilka mål du har.
Ange vilket språk du är intresserad av när du anmäler dig.

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.