Tillbaka till Konsthantverk

Decoupagetavlor i blandteknik

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

INNEHÅLL
Här ger vi fritt utlopp för fantasi och kreativitet för att skapa något unikt och personligt -ett enkelt sätt att skapa helt fantastiska tavlor! Vi kommer att arbeta och använda oss av en blandteknik bestående utav Decoupage,målning och Texter. Du kan välja om du vill göra dina tavlor på canvasduk, brädor eller kanske prova båda alternativen.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs!

MATERIAL
Du behöver ta med dig följande: decoupagelim, två penslar nr 8-10, sax, motivservetter, canvasduk/bräda i bra storlekar, att börja med är förslagsvis 30x30 /40x40. Tillgång till övrigt material kommer att finnas på plats.

KURSLEDARE
Ann-Christin Andersen
Jag har en utbildning som frisör i "bakfickan" där just skapande och speciellt mitt stora intresse för färg och form finns med mig i allt jag gör. Jag har i omgångar själv gått kurser i oljemålning, detta har jag sen utvecklat till att förvandla gamla möbler, måla, dekorera och klä om. Sedan ett par år tillbaka driver jag min lilla inrednings butik med ett koncept av gammalt och nytt samt mina egna alster och försäljning av iordning ställda gamla möbler. Jag brinner mycket för "ting & saker som får ett nytt liv". I butiken har jag även en liten frisör avdelning, för klipp och fön.

BRA ATT VETA
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

Invänta alltid kallelse och faktura.
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan