Tillbaka till Teckning

Teckning, nybörjare

Vill du lära dig att teckna, så är detta kursen för dig.

INNEHÅLL
Kursen erbjuder en handfast praktisk undervisning och handledning i tecknandets konst, och kursens innehåll innefattar såväl grunderna inom teckningskonst som teckning på en mer avancerad nivå. Exempel på ämnen som kommer att behandlas är: perspektivteckning, figurteckning, anatomi, porträtteckning, naturteckning, serieteckning, illustrering m.m. Ämnesvalen kan i viss mån anpassas efter kursdeltagarnas önskemål.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Kursen passar såväl för nybörjaren som den avancerade tecknaren, då upplägget kan anpassas till kursdeltagarens egen nivå.

KURSLEDARE
Ulf Billqvist arbetar som serietecknare och illustratör och sysslar även med seriöst måleri. Han är en erfaren kursledare inom teckning och måleri. Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/


Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan