Tillbaka till Teknik

Karlstad makers - prova på

Välkommen till en gratis prova på-dag där du får bekanta dig med 3D-utskrifter, CNC-fräsen, elektronikstationen, CNC-broderi, skärmaskinen och annan utrustning som finns på Karlstad Makers!

Det finns möjlighet att testa olika metoder och få inspiration till ett eget projekt. För de som vill, finns det efter denna kväll möjlighet att delta i en grupp som träffas i lokalen regelbundet. Då får du mot en mindre kostnad tillgång till lokalerna, gemenskap med andra makers, samt möjlighet till stöd och råd från personalen på Karlstad Makers.

Välkommen att tillsammans med Medborgarskolan utforska Karlstads makerspace!

Om Karlstad Makers
Karlstad Makers är en verkstad och ett makerspace, som är en del av Karlstad Innovation Park. Det är en plats som syftar till att främja utforskande i gränslandet mellan teknik, konst och hantverk och uppmuntra till lekfullt meckande. Karlstad Makers driver innovation genom samarbete. Du kan ta del av verkstaden för att utveckla dina idéer, själv eller tillsammans med andra.


Datum
Tisdag 30 januari 2018 kl 17:00-19:30

Anmälan obligatorisk, senast 25 januari.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan