Tillbaka till Matlagningskurser

Introduktion till Raw food

Introduktion till Raw food
Raw food är en av de snabbast växande hälsomattrenderna i västvärlden! Tack vare att Raw food är enkelt att tillaga, går snabbt att göra och är ett supergott sätt att få i sig all den näring ens kropp behöver dagligen passar det perfekt i vår samtid.

Innehåll
Ikväll lagar vi Raw food som kommer att räcka i 2 hela dagar. Vi gör frukostar, luncher, middagar och desserter! Vi lagar rätter som raw tacos, smarriga smoothies och supernyttiga brownies.

Upplägg
Kursdeltagarna arbetar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med stor gemensam måltid av allt vi lagat!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Christopher Engdahl är mycket erfaren inom hälsoområdet. Han har forskarexamen från Falmouth University, ger återkommande kurser i hälsosam matlagning i Stockholmsregionen och han står många timmar varje vecka hemma i köket och lagar mat till sig själv, familj och vänner!
rawness.se/blogg/rawfoodmannen

Kursmaterial
Du får ett recepthäfte som innehåller alla de rätter vi kommer att laga, samt en härlig doggybag av de läckerheter som blir över. Kostnader för råvaror, recept och material ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Det finns många andra spännande matkurser att välja mellan. Se www.medborgarskolan.se

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Surdegsbröd, fikabröd, glutenfritt bröd – lär dig baka riktigt gott bröd på någon av våra kurser!

Se alla kurser

Föreläsning med Peter Streijffert
Onsdag 11 oktober

Lär dig ta tillvara mat, minska på onödiga förpackningar, minska matsvinnet och samtidigt laga bra, billig och god mat!

Zero Waste - minska matsvinnet!

Indien – curryns och den vegetariska matens förlovade land. Olika språk, religioner och kulturer har präglat seder, bruk och maträtter. Grönsakerna och de vegetariska rätterna dominerar.

Indisk matlagning

Föreläsning om hur vi ska minska matsvinnet och istället ta till vara på maten.
Lär dig samtidigt hur du kan laga bra, billig och god mat!

Anmäl dig här!