Tillbaka till Friskvård

Nia

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Nia är den perfekta kombinationen av fitness och wellness, där man hämtat kunskap och inspiration från kampsport, dans och kroppsmedvetandemetoder! Du rör dig till medryckande härlig musik, du får en tränad, stark och smidig kropp samt ett mer balanserat och fokuserat inre.
 
FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Åsa är Nia White Belt instruktör och ser Nia som ett sätt att låta kropp och själ bli ett samtidigt som man får träning och en energikick. Hon tilltalas av att vi i Nia uppmuntrar till att låta kroppen uttrycka sig på sitt personliga sätt, vilket hjälper oss att bli mer av den vi verkligen är. Hon hörde talas om Nia för 15 år sedan och blev direkt intresserad. Av olika anledningar tog det 10 år innan hon väl provade på träningsformen, och hon tyckte om det lika mycket som hon hade trott att hon skulle göra.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Träningskläder och skor rekommenderas men det går alldeles utmärkt att dansa barfota. Medtag vattenflaska.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com och 10 % rabatt på böcker, papper- och kontorsvaror i Akademibokhandelns alla butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdskuponger/-checkar från Min Friskvård eller ActiWay kan användas på denna kurs.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0522-165 77

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan