Turkiska för nybörjare

Turkiska är ett språk som talas av flera miljoner människor. Turkiet är ett bland några europeiska resmål som är populärt att resa till. Varför inte lära dig enkla fraser som dagligen används och som kan vara till nytta för dig under din resa.

Innehåll
Vi lär oss enklare fraser som vi behöver för att kunna hälsa, beställa på restaurang, handla mm.

Upplägg
Kursen är en gång per vecka och 2x45 minuter per tillfälle.

Förkunskaper
Inga förkunskaper, det här är en nybörjarkurs.

Kursledare
Pervin Mattsson talar turkiska som modersmål samt engelska och svenska. Hon är professionell musiker och har mer än 20 års erfarenhet av kultur, tv, radio och reklambranschen.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Turkiska 1 (ISBN 9789174346336) OBS: Materialet köper du först när du fått besked av oss att kursen startar.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.


Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procent rabatt på böcker hos www.bokus.com. För att få rabatten ska du ange rabattkod medbo18.
Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska. Normal leveranstid för svenska böcker är en till tre dagar. Engelska och amerikanska tar mellan tre och sex dagar. Beräknad leveranstid syns vid beställningstillfället.
Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker mot uppvisande av personlig kallelse eller faktura alternativt kvitto från webbetalningen i kombination med legitimation. Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska


Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook