Tillbaka till Vävning

Bildvävning

Ett konsthantverk som ger skaparglädje och ro. Väv helt fritt, eller efter egna bilder, eller nya och gamla mönster. Gläds åt dina skapelser och upptäck oändliga möjligheter!

Innehåll
Kursen inkluderar hela processen fram till färdig bildväv.

Upplägg
Varje kurstillfälle består av individuellt arbete, instruktion och gemensamma diskussioner. Vi varvar med inslag av bildanalys och bildvävningens historia.
Du kan, om du vill, redan första gången ta med en eller flera bilder du funderat på att väva, kanske något du målat, eller ett foto? Du som vävt förut anpassar successivt, i egen takt, till högre svårighetsgrad och mer komplexa motiv och kompositioner.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Synnöve Eidelöf har lång erfarenhet av arbete inom textilkonst och är också en erfaren ledare hos oss på Medborgarskolan. Våra ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med sax, penna och papper. Ta gärna med egen vävram om du har men det går också att låna en på plats och andra redskap och material som du vill använda. Material går också att köpa på plats.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala? Skriv då i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete