Tillbaka till Data

Nycklar till vardagen Excel - distanskurs

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

20 veckors digital utbildning med Nycklar till vardagen. Ett koncept där du sakta lär dig alla effektivitetsfinesser för Office-programmen. Denna kurs gäller Excel.
Kursen hjälper dig som vill lära dig arbeta med siffror på ett smartare sätt, som vill hitta tipsen som gör arbetet roligare och lättare, som vill skapa professionella diagram och organisationsscheman och lära dig använda funktionerna för att kalkylera smartare och se vart pengarna tar vägen. Under 20 veckor får du effektivitetstips knutet till ett veckotema. Du lär dig arbeta smidigt och effektivt med Excel. Denna kurs kan jämföras med en grund-, fortsättning- och påbyggnadskurs. Det är en mycket innehållsrik kurs.
Varje vecka har du tillgång till en plattform med 5 övningar som du skickar in. Personlig coachning är ett tillval, se nedan.

Inför kursstart kommer du att få göra en förstudie för att se var dina styrkor och svagheter finns så att du kan få ut maximalt av kursen. Efter kursen görs motsvarande för att se att kursen gett önskad effekt.

FÖRKUNSKAPER
God datorvana

KURSMATERIAL
Kursmaterialet inhandlas från kursledaren. Kostnaden är ca 500 kr + frakt. Mer information om detta fås i kursen

PERSONLIG COACHNING och FEED-BACK
Om man vill förstärka sin kurs med personlig coachning tillkommer en avgift på 2000 kr. Det innebär att Monica Ivesköld kommer att ha separata möten med dig som deltagare vid ett antal tillfällen under kursen.
Om du önskar veckovisa webinar så tillkommer en kostnad för det på 2000 kr.
Vänligen ange om ni önskar detta i samband med din anmälan eller direkt till kursledaren i början av kursen.

KURSLEDARE
Monica Ivesköld driver företaget Resultat direkt och presenterar sig så här: Det som driver mig är nöjda kunder, människor som utvecklas och växer, samt delaktighet. Med en bakgrund som datatekniker och många olika utbildningar vet jag att det är människan som är den viktiga faktorn.

HUR FUNGERAR DISTANSKURSEN
Du arbetar via din dator genom inloggning i en studieplattform.Varje vecka har du tillgång till en plattform med 5 övningar som du skickar in. Personlig coachning är ett tillval, se ovan.

BRA ATT VETA
Ingen rabattorsak ges vid denna kurs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

RABATT HOS BOKUS
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan