Tillbaka till Matlagningskurser

Matlagning för barn 8-12 år "Lilla mästerkocken"

Nyfiken på att lära dig mer om matlagning? Kom och laga god nyttig mat som funkar som lunch, mellis eller middag. Här får du rumstera i köket och lära dig hantera vettiga råvaror som fungerar i många sammanhang. Det ska vara roligt att laga mat!

INNEHÅLL
Du experimenterar själv och lär dig laga mat du kommer att gilla. Lär dig hur man gör t.ex. egna hamburgare, pannkakor, pizza och bra mellanmål.
Lättare matlagning som är lätt att göra när du kommer hem från skolan/fritids. Vi går igenom matlära och tallriksmodellen

Upplägg
Genomgång av recept och råvaror, vi lagar maten tillsammans och avslutar med att sitta ner och njuta av det vi har lagat.

Förkunskaper
Inga förkunskaper, ett intresse räcker långt! För barn i 8-12 års ålder!

KURSLEDARE
Jennifer kommer från Filippinerna Hon har stor passion för matlagning och bakning och hon gillar att träffa nya människor.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Råvaror och recepthäfte ingår i kursavgiften.Anmälan

Följ oss på Facebook och Instagram!

InstagramFölj oss på Facebook!

Inga problem!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

075 - 241 68 30
(Regionens kundtjänst)

Rabatter för dig som läser på Medborgarskolan

Om du går en kurs hos oss kan vi erbjuda dig rabatter bla. på kurslitteratur.

Rabatter på böcker och båtförsäkring

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor