Tillbaka till Teater och dramatik

Teater vuxen - Värnhem

Här kan du upptäcka och utveckla din teaterförmåga vare sig du bara drömt om det eller kanske redan hunnit prova på det vid något tillfälle.
Under teaterlektionerna arbetar vi med de verktyg en skådespelare behöver för att utvecklas och skapa grunderna i skådespeleri och scenframställning.
Kursen passar nybörjare, men även dig som har en del förkunskaper men vill börja från grunden och repetera befintlig kunskap tillsammans i en grupp.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi arbetar med kroppen, rösten och texten. Vi arbetar med improvisation, karaktärsarbete och olika genrer. Vi pratar om texter, de olika teorierna och tankarna bakom
teater. Med din vilja och önskan är det mesta möjligt.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Gabriella Drake-Lindfors
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Rörelsevänliga kläder.

Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

RABATT PÅ DANSKURSER
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus..
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare