Tillbaka till Data

WordPress grundkurs - distanskurs

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Behöver du kunna publicera och skriva läsvärt innehåll på webben? Behöver du sätta dig in hur hemsidor byggs, underhålls och uppdateras smidigt? Då har du kommit rätt! Kursen ger en bred kunskap inom ämnet för Webbdesign och att arbeta i rollen som Webbredaktör, Webbpublicist, Informatör eller Webbdesigner.

Under denna grundkurs lär du dig grunderna i Wordpress. Du ska efter kursen känna dig säker i alla grundläggande momenten. Wordpress är ett modernt publiceringsverktyg där tyngden ligger på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Programmet innehåller sedan olika appar som man applicerar vid behov. Det är ett perfekt verktyget för både privatperson och företag.

FÖRKUNSKAPER
God datorvana!

UPPLÄGG
Distansundervisning utan sammankomster. Du studerar i din egen takt och kommunicerar med din lärare i en drop box miljö.

KURSLEDARE
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Allt material finns och ingår i kursen.

BRA ATT VETA
Du måste ha tillgång till dator och internet. Se till att du har angett en fungerande e-postadress.
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

KONTAKTA OSS
Om du vill veta mer om kursen så ring vårt Kundcenter 075-241 6850 eller skicka epost till region.syd@medborgarskolan.se

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan