Tillbaka till Matlagningskurser

Asiatisk matlagning

Ge dig ut på en kulinarisk resa till värden största matkulturella mångfald, från norr, öst och Sydostasien. Det Asiatiska köket har mycket att erbjuda. Tillagningen med örter, kryddor och olika ingredienser är mycket populär jorden runt.
Från kryddiga och smakrika Koreanska rätter, till de färska Vietnamesiska vårrullarna, umamirätterna från Filippinerna, och de hjärtligt värmande nudlarna från Japan.
Kursen kommer att introducera dig i exotiska, asiatiska smaker och kryddblandningar.

INNEHÅLL
Kursen innehåller asiatisk matkultur. Målet är naturligtvis att ni ska kunna experimenterar och tillaga exotisk asiatisk mat i era egna kök med de kryddor och recept ni lärt er från kursen.

UPPLÄGG
Deltagarna arbetar i grupper och lagar tillsammans en hel asiatisk måltid. Efteråt äter vi tillsammans och utvärderar rätterna samt diskuterar recept.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Jennifer kommer från Filippinerna Hon har stor passion för matlagning och bakning och hon gillar att träffa nya människor.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Kostnad för mat tillkommer, ca 150 kr/person, som betalas till kursledaren. Ta med förkläde, diskhandduk och burkar/matlådor om det blir mat över. Du får utskrivna recept.

Anmälan

Följ oss på Facebook och Instagram!

InstagramFölj oss på Facebook!

Inga problem!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

075 - 241 68 30
(Regionens kundtjänst)

Rabatter för dig som läser på Medborgarskolan

Om du går en kurs hos oss kan vi erbjuda dig rabatter bla. på kurslitteratur.

Rabatter på böcker och båtförsäkring

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan