Tillbaka till Trädgård

Biodlingens grunder. Nyhet

Det viktiga biet, för biologisk mångfald! För dig som vill komma igång eller för dig som bara är nyfiken! Vad gäller för att hålla bin hemma? Hur man kommer igång, vad som behövs, tillstånd, pollinering och värdet av bra honung.

Innehåll
Om binas nytta och vad som produceras i en bikupa. Du får en första genomgång vad som behövs för att starta en biodling och bli biodlare.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Inger Johnsson, trädgårdsmästare och biodlare, som även leder flera kortare kurser med inriktning på köks- och nyttoväxter, perenner med mera på Medborgarskolan.

Kursmaterial
Material ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Många fler trädgårdskurser och utbildningar hittar du på vår hemsida.

Bra att veta


Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Lär dig att inreda med ljus. Grundläggande belysningskunskaper som hjälper dig att välja rätt ljussättning till ditt hem.

Lär dig ljussätta ditt hem

Drömmer du om en ny trädgård? Eller vill lära dig mer om odling? Lär dig att skapa din egen oas på någon av våra inspirerande trädgårdskurser!

Visa alla trädgårdskurser

Föreläsning med Peter Streijffert 21/3

Har du ett intresse för odling och trädgård?
Prova att odla din egen mat med stadsodling!

Anmäl dig här!

Lär dig binda vackra buketter som ett proffs! Bind buketter inför bröllop, Alla hjärtans dag, med vår- eller vintagetema?

Visa alla floristkurser