Tillbaka till Italienska

Italienska B1+

  • Lär dig användbara fraser
  • Få tillgång till ett språk som talas av över åttio miljoner människor
  • Få inblick i den italienska kulturen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursen ger dig bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Enkla dialoger, parövningar, bildövningar, uttalsövningar och rollspel är frekventa inslag i kursen.

UPPLÄGG
Är du senior eller 55+? Vill ta det i lite lugnare tempo? Då är detta kursen för dig!
Vi träffas på tisdagar, under 10 veckor. Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid. Om någon sammankomst, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

FÖRKUNSKAPER
Förkunskaper motsvarande ca 7-8 terminer krävs. Är du osäker på din nivå? Gör gärna vår språktest som du hittar här www.medborgarskolan.se/amnesomraden/sprak-och-resa/europaradets-nivaskala-och-spraktest/europaradets-nivaskala-och-spraktest/
där du också kan läsa mer om nivåskalan.

KURSMATERIAL
Kostnad för kurslitteratur tillkommer. Information om vilken bok ni skall använda får ni vid första kurstillfället av ledaren Rabatt hos Bokus. Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
Ange koden du får av kursledaren vid första tillfället i rutan för "Kamanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

KURSLEDARE
Flora Cusi kommer från Milano, Italien, och flyttade till Sverige 2006. Flora är utbildad musiker och kulturförmedlare med inriktning på skandinaviska kulturer. Hon har arbetat som projektledare, lärare och journalist. Flora har läst naturfotografi i Lund, fotografi i Malmö och digital bildbehandling och visuell kommunikation i Jönköping. Flora undervisar i italienska hos Medborgarskolan sedan 2007, har en egen verksamhet som fotograf, skriver om fototeknik på http://fotoforalla.se och fortsätter sin utbildning på Moderskeppets mästerklass i Jönköping!

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Kom ihåg att 1 studietimme = 45 minuter
Du även hoppa in i denna kurs efter startdatum passerat och då betala för de gånger du går, förutsatt att du har rätt förkunskaper

Du kan dela upp betalningen utan extra kostnad, hör av dig till vårt kundcenter.
Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss! Kursavgiften går att dela upp utan extra kostnader!

Anmälan

Enskild undervisning i språk finns på Medborgarskolan

Individuell undervisning

Behöver du konversationsträning, läxhjälp eller extra finslipning inför en resa eller konferens? Tillsammans med ledaren bestämmer ni när ni ska träffas och vilka mål du har.
Ange vilket språk du är intresserad av när du anmäler dig.

Flexibel kursstart

Missade du kursstarten? Du kan börja i språkkursen efter att en kursen har börjat. Du betalar för resterande gånger. Se under respektive språk eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Använd dig av Europarådets nivåskala och språktest innan du anmäler dig till en kurs. Nivåskalan är indelad i sex steg.

 

 

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.