Polska termin 3, nivå A1 i liten grupp

Förkunskaper
Du har läst polska under 30-40 studietimmar eller motsvarande.

Upplägg
Du får grundläggande kunskaper i grammatik, hör- och läsförståelse.
Redan från början tränar vi att använda vardagsspråk så mycket som möjligt.

Innehåll
Vi börjar med repetition och fortsätter sedan att lära oss grunderna, både i ordförråd och grammatik med hjälp av kursboken Polska 1 och kursledarens egna övningar.
Vi tränar vardagliga dialoger och uttryck/fraser som du behöver kunna för att klara av enkla språkliga situationer, tex klockan, i affären, på besök hemma hos någon.
I kursboken repeterar vi kapitel 12 och fortsätter från kapitel 13 och läser ut boken.

Kursledare
Edyta Skora är utbildad i språk i Polen. Hon är en glad person full av entusiasm.
Så här berättar hon om sig själv:
"Jag brinner verkligen för undervisning och tycker att det är både lärorikt och inspirerande. Mitt mål som kursledare är att få mina deltagare att minnas det mesta från lektionerna genom att erbjuda ett inspirerande innehåll på kursen. Varje lektion skall vara skräddarsydd och anpassad för gruppens behov. Mitt fokus är alltid att skapa en avslappnad miljö som uppmuntrar till dialog. Jag tror verkligen på att det är då man lär sig snabbast och effektivast, då flödar kreativiteten.”
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kurslitteratur
Polska 1, du kan köpa den tex på Studium Bookshop, Karlavägen 4 (30 % rabatt) eller beställ den på bokus.com (6 % rabatt).

Bra att veta
Gruppen gör ett uppehåll från vecka 51 till vecka 4.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Missa inte höstens nyhet

Månadens hemliga språk är en serie kostnadsfria prova-på-lektioner av fyra olika språk vid fyra olika tillfällen. Men vilka språk det blir får du veta först när du kliver in i lektionssalen!

Se höstens tillfällen här

Lär dig ett nytt språk!

Språkkurser!

Har du alltid drömt om att skriva en bok? Den här utbildningen kan vara ett viktigt steg på vägen. Att skriva handlar om att framkalla bilder, att hitta det inre bildskapandet som är en del av skrivprocessen.

Läs mer om utbildningen här

På våra skrivarkurser ger vi dig grundverktygen för att komma igång i ditt skrivande och förverkliga din dröm att skriva en novell, ett resereportage eller kanske boken om ditt liv.

Se alla våra skrivarkurser