Tillbaka till Naturvård och djurskydd

Jägarexamen-Informationsträff

Funderar du på att ta jägarexamen eller är du bara nyfiken på att veta mer om vad det innebär? På vår kostnadsfria informationsträff får du träffa en kursledare som går igenom kursupplägg, examinationer och andra praktiska detaljer som rör våra jägarexamenskurser. Det är perfekt tillfälle för att ställa frågor och för att bekanta dig med våra kurslokaler. Du kommer även att kunna göra din anmälan till vårens kurser direkt på plats.

Innehåll
På informationsträffen får du ställa frågor och får information om Jägarexamenskursens innehåll och kursmaterial.

Upplägg
Informationsträffen äger rum vid ett tillfälle och omfattar 2x45 minuter.

Kursledare
Ulf Södergrann har flerårig erfarenhet och goda kunskaper av jakt och har hållit i flera kurser de senaste åren.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Anmälan till vårens kurser kan göras direkt på plats.
Begränsat antal platser på informationskvällen, anmälan görs senast 10 dagar innan via webben.
Under informationskvällen har vi en fikapaus, ta gärna med en 10-krona till vår kaffe- och fikaautomat.

Anmälan

Kursdeltagarna Lisa Lansfors och Birgitta Carlsson följer med kursledaren i Jägarexamen Erik Lindbäck på fågeljakt i Härjedalen.

Läs kursdeltagarnas dagbok från fågeljakten i Härjedalen

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer