Tillbaka till Matlagningskurser

Italienska köket - Desserter och bakverk

Är du intresserade av bakning, vill prova nya smaker eller bara vill veta mer om italienska traditionella desserter och bakverk, då är detta rätta kursen för dig!

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG
Deltagarna arbetar i grupper och lagar och bakar tillsammans olika desserter och bakverk. Efteråt äter vi tillsammans och utvärderar, samt diskuterar recept.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Rita är född i Italien men bor i Trollhättan sedan fem par år tillbaka. Hon har bott i Asti nästan hela sitt liv men har sina rötter är i södra Italien där hon föddes, därför älskar hon att blanda olika italienska recept och traditioner. Hon är agronom och brinner för naturliga produkter, miljön, hälsa och rätt kost.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Kostnad för råvaror tillkommer, ca 100 kr/person, som betalas till kursledaren vid kurstillfället. Ta med förkläde och diskhandduk och gärna burkar. Du får utskrivet recept vid kurstillfället.

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com och 10 % rabatt på böcker, papper- och kontorsvaror i Akademibokhandelns alla butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0520-301 20

Lokalkontor i Region Väst

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning