Tillbaka till För kropp och själ

Föreläsning - kost och näringslära

Vill du veta mer om kost-och näringslära och hur du kan fördjupa dina kunskaper inom området hos oss? Vår kursledare Lina Åhlén bjuder in till en inspirerande föreläsning där du på en timme rör dig kring Kost- och näringslära för kropp och själ. Under föreläsningen får du även information om våra kvällskurser på ämnet samt om vår diplomutbildning i näringslära som startar våren 2018

Upplägg
Föreläsningen äger rum i våra lokaler på Hamnesplanaden 1 i Uppsala och håller på i 60 minuter. Kom och bli inspererad!

Kursledare
Lina Åhlen har en kandidatexamen i Nutritional Science (BSc Hons) från England. Hon har arbetat som skribent, bland annat för Näringsmedicinsk Tidskrift, och föreläsare inom området näring och hälsa under flera år.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Anmälan till vårens kurser kan göras direkt på plats.
Begränsat antal platser på föreläsningskvällen, anmälan görs senast 8 dagar innan föreläsningskvällen via webben.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan