Tillbaka till Matlagningskurser

Vardagsmat: Snabbt och gott på 25 min

Med ständig tidsbrist och ork i vardagen är det ofta middagsmaten som får stryka på foten. Christina vill hjälpa dig att med små medel, få ingredienser och lite pengar att laga gott till hela familjen på mindre än 30 min.

Innehåll
Med butikens produkter som utgångspunkt där du bara ska tillsätta en ingrediens, ska vi göra underverk! Christina ger dig råd och tips på snabb och god mat i vardagen.

Mål
Att få familjer i tidsnöd att kunna få ihop en bra näringsriktig, god vardagsmat på lite tid.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi smakar av det vi tillagat och alla hjälper till att duka av och diska.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Matkostnad och recept ingår i kurspriset.

Kursledare
Christina Bruhn är utbildad hemkunskapslärare och har god hand med barn och ungdomar. Christina älskar att laga mat och är en mycket omtyckt och god pedagog med över 30 år inom skolvärlden.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Vidareutveckling
Christina har många andra kurser hos oss inom matlagning. Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Ta med något att bära hem ett smakprov i.
Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan