Tillbaka till Dans

MiniMusikal 7-11 år Östra Torn - 10 ggr

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Det är här det börjar! Älskar du att dansa, sjunga och spela teater? Kan du inte låta bli att showa? Då har du kommit rätt! På minimusikal-klasserna utvecklar vi på ett lekfullt och åldersanpassat sätt grundera inom dans, sång och teater med målet att stärka varje deltagares självförtroende.

INNEHÅLL
Här får ditt barn prova på känslan och glädjen att röra sig i takt med musiken. Vi gör enkla dansrörelser och koordinerar steg. Lättare steg kombineras med sång.

FÖRKUNSKAPER
Inga särskilda förkunskaper krävs, men barnet behöver klara sig utan medföljande förälder då dessa endast får närvara på del av första resp. sista kurstillfället.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap erbjuds kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
För att gå denna kurs ska man ha fyllt 7 år när kursen startar.
Rörelsevänliga kläder, danssneakers/gympaskor. Barnen får ej ha enbart strumpor på lektionen då det kan vara lätt att halka i dem.

Har du läst våra köpevillkor?
Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning. Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan.
Invänta alltid kallelse!

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT PÅ BOKUS
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan