Tillbaka till Måleri

Akvarellmålning med Johan Thunberg

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Att måla är en hobby som passar många. Det är också ett sätt att stressa ner, som verkligen behövs i dagens samhälle. Måla är något alla kan göra och du behöver inte vara någon konstnär eller speciellt duktig, allt är konstverk.

Innehåll
Upplev känslan av att med enkla medel få fram en bild i akvarell. Du får hjälp med tekniken och här målar vi på ett roligt, spännande och okonventionellt sätt. För såväl nybörjare som erfarna.

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 10 veckor.

Förkunskaper
Inga förkunskaper i akvarellmålning krävs.

Kursledare
Johan Thunberg är känd och etablerad konstnär från Gävle. Johan har gjort många offentliga utsmyckningar och är representerad på museer i många länder. Han är en omtyckt och skicklig lärare i akvarellmåleri.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ta med: Akvarellfärger - Windsor Newton. Runda penslar 4,8,10,12. Riktigt akvarellpapper - Mount Val eller Arches. Träskiva med ca mått 60 x 50 cm. Materialet köper du hem när du fått meddelande från oss att din kurs är startklar, det är när du får din kallelse/faktura.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procent rabatt på böcker hos www.bokus.com. För att få rabatten ska du ange rabattkod medbo18.
Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska. Normal leveranstid för svenska böcker är en till tre dagar. Engelska och amerikanska tar mellan tre och sex dagar. Beräknad leveranstid syns vid beställningstillfället.
Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker mot uppvisande av personlig kallelse eller faktura alternativt kvitto från webbetalningen i kombination med legitimation. Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska

Tips på vidareutveckling
Om du vill testa något utöver akvarellmålning så har Medborgarskolan också kurser i Oljemålning och Teckning.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare