Tillbaka till Fotografi och film

Porträttfoto helgkurs

  • Lär dig god komposition
  • Utveckla din känsla för färg

Lär dig porträttfotografering för hemmabruk under en spännande fotohelg med roliga praktiska övningar serverat med goda och handfasta tips. Här är fotokursen för dig som vill lära dig mer kring hur man tar de bästa familje- student- & bröllopsbilderna.

Innehåll
På kuren lär vi hos hur man fotograferar de bästa familjebilderna både inomhus och utomhus. Vi lär oss hur vi hanterar befintligt ljus och miljön. Hur vi porträtterar i en intensiv miljö som på en familj & släktmiddag, en konfirmation, student eller ett sommarbröllop på ett roligt och lustfyllt sätt.

Upplägg
Vi lär oss porträttfotografering både inomhus & utomhus. Kursdagar lördag-söndag 24-25 mars 2018 mellan klockan 10-18.30 båda dagarna.

Kursledare
Att fånga färgstarka ögonblick är Christina Josephssons styrka som porträttfotograf och sedan nio år arbetar hon med att fotografera bröllop & barn som inriktning och specialitet. Med 100-tals fotograferade bröllop, familjer och företag brinner hon för sina uppdrag! Att släppas in i människor unika vardag & fest är en stor glädje men också en utmaning. Varje möte är spännande, stimulerande och unikt. Min uppgift som porträttfotograf är att med nyfikenhet och närvaro fånga varje persons unika uttryck. Att skapa färgstarka ögonblicksbilder med kärlek, humor och glädje är mitt signum!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Material ingår i kursavgiften. Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Bra att veta
Tag med din kamera och komplett manual och kläder efter väder. I kurstiden ingår tid för lunch och fika. Kyl och micro finns att tillgå.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

  • Kurslokal: Medborgarskolan Karlstad, Drottninggatan 48, KARLSTAD (Karta)
  • Ledare: Christina Josefsson
  • Start: den 24 mars 2018
  • Dag och tid: Lördag, söndag 10:00-18:30
  • Kurstimmar: 18
  • Tillfällen: 2
  • Kursnummer: 18931
  • Pris: 1395 kr

Köpvillkor

Medborgarskolan Karlstad KARLSTAD

Drottninggatan 48, 65225 KARLSTAD
Telefon: 054-10 21 40

Medborgarskolan Karlstad
Drottninggatan 48
65225 KARLSTAD

054-10 21 40
karlstad@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Karlstad

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor