Tillbaka till Klädsömnad - klädvård

Nybörjarkurs i sömnad

Vill du lära dig att sy eller behöver du en liten uppfräschning av dina sömnadskunskaper? I så fall är den här kursen för dig! Under 4 veckor träffas vi på torsdagar mellan 18-20:30. Vi går igenom maskinen, material, tillbehör och annat matnyttigt. Vi övningskör lite vid behov och sen sätter vi igång. Under kursen syr vi bland annat en tygkasse samt ett kuddfodral.

Praktisk info:
I priset ingår nödvändigt material för kursen så du behöver inte ta med dig något. Om du har en egen symaskin du behöver lära känna lite bättre får du väldigt gärna ta med den.

Vi håller till i Gamla Porslinsfabriken på söder i Gävle. Det ingår lättare fika och om du vill kan du komma en stund innan vi börjar för att värma mat/äta en smörgås.

Jag som håller kursen heter Stella Hildebrandt, jag har varit egenföretagare inom textil i snart 10 år och har undervisat både i grupp och privat, främst utomlands. Jag är från Stockholm men har bott i Gävle i ett år. Mitt företag heter Stella sews.

Om du har några frågor får du mer än gärna kontakta mig.

Anmäl dig via mail:
hello@stellasews.com

Anmälan görs i förhand och är bindande.
Kostnad: 1000 kr

Se höstens program här: http://www.stellasews.com/workshopsevents/

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook