Tillbaka till Dans

Burlesque från 20 år

 • Träna smidighet och taktkänsla
 • Få bättre kroppskontroll
 • Ha roligt

Burlesque från 20 år


INNEHÅLL:
Burlesque jazz med isolations, musikalitet och sensualitet ger dig en ny medvetenhet om kraften i din kropp. Det handlar om personlighet och sensualitet, energi och rörelse – det är roligt och skoj.
Denna flirtiga, förföriska dans som kommer att få hela din kropp i form samtidigt som du har väldigt kul! Vi dansar till välkända låtar och lär oss röra oss kaxigt, flörtigt, gulligt, sexigt och roligt med en cabaret-aktig stil.
När vi talar om Burlesque menar vi oftast en glamour-fylld värld inspirerad av 1920-talets mode. Dagens moderna Burlesque har fler dansinfluenser, som exempelvis jazz och balett. Men det viktigaste är att det ger oss möjlighet att utforska vår sensuella sida, skapar självförtroende och är väldigt roligt!

OBS! Denna klass ges på engelska - THIS CLASS WILL BE GIVEN IN ENGLISH.

ÅLDER:
20 år och uppåt

FÖRKUNSKAPER:
Öppen nivå Både för dig med lite och inga förkunskaper i denna stil, men du bör ha något års danserfarenhet för att kunna hänga med.

We are working with different small routines with different exercises that prepare your body. It includes series for warming up, fitness, technique, stretching as well as choreography


KURSLEDARE
Amira Perez-Linan

Amira har varit dansare i över 10 år. Hon har stor erfarenhet av balett, jazz, kontemporär dans och aerial hoop. Ursprungligen kommer hon från Mexico där hon har lärt ut dans till såväl vuxna som barn. Hon har även dansat i Australien. Amira anser att dans är ett utmärkt sätt att lära känna sin kropp samt att uttrycka sig själv. Hon är passionerad och tycker om att hjälpa sina elever att utveckla sin dans och på så vis få dem att växa i både självförtroende och sin passion för dans.

Amira has been an independent dancer for more than 10 years. She has great experience on ballet, jazz , contemporary and aerial hoop. She comes from Mexico where she has also taught dancing. She believes dancing is a great way to know your body and express your self. She is really passionate and enjoys helping students to develop their dance skills while they grow in confidence and passion for dance.

KURSMATERIAL
Bekväma kläder som du verkligen kan röra dig i. En något mjukare sko är att föredra (exempelvis jazzsko), men det går även bra att dansa utan skor.

BRA ATT VETA
Vår terminen är 14 tillfällen och om ledaren väljer att klassen ska vara med på uppvisning på Jönköpings Teater då är de sista två klasserna genrep 4/5 och föreställning på Jönköpings Teater den 5/5. Biljettförsäljning sker via www.jkpg.com Om klassen inte är med så sker undervisning som vanligt på Medborgarskolan.
På sportlov är det undervisning för denna klass men på  påsklov är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat.
Undervisningen sker på engelska .
Dusch och omklädningsrum finns.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Välkommen!

Anmälan

 • Kurslokal: Medborgarskolan Jönköping DANS, Kämpevägen 35, Jönköping (Karta)
 • Ledare:
 • Start: den 25 januari 2018
 • Dag och tid: Torsdag 20:00-21:30
 • Kurstimmar: 28
 • Tillfällen: 14
 • Kursnummer: 84881
 • Pris: 1390 kr

Fullsatt

Medborgarskolan Jönköping DANS Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping
Telefon: 075-241 68 30

Medborgarskolan Jönköping
Box 515
55117 JÖNKÖPING

075-241 68 30
jonkoping@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Jönköping

Medborgarskolans musikwebb

Vare sig du spelar jazz, hårdrock eller hiphop… Här får du hjälp med replokaler, utrustning, inspelningar m.m.

Läs mer om Amplified, vår musikverksamhet

Inga problem!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

075 - 241 68 30
(Regionens kundtjänst)

Rabatter för dig som läser på Medborgarskolan

Om du går en kurs hos oss kan vi erbjuda dig rabatter bla. på kurslitteratur.

Rabatter på böcker och båtförsäkring