Tillbaka till Matlagningskurser

Det katalanska/spanska köket- inspirationskväll

Ta med dina smaklökar på en resa genom Katalonien och Spanien och låt dig inspireras av härliga smaker. Under denna inspirationskväll får du lära dig mer om det Katalanska/Spanska köket och även prova olika katalanska och Spanska produkter.

Innehåll
Du får lära dig mer om Katalonien och Spanien och lite om kultur, språk, traditioner och givetvis mat. Du får också veta mer om de produkter du provar under kvällen. David Bertolin som kommer från Spanien delar med sig av sin kunskap om t.ex. olivolja, oliver, ost, skinka, fuet och andra godsaker du får njuta av och veta mer om.

Innehåll.
I denna kurs får du lära dig mer om Spansk/Katalansk matkultur.

Upplägg
Under kvällen får du prova på ett antal Katalanska och Spanska delikatesser och du får också lära dig mer om Katalonien och Spanien.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Vår kursledare är David Bertolin som kommer från Barcelona och har sitt ursprung i Italien. Hans passion är mat och att inspirera andra att använda bra råvaror från Spanien och Katalonien. Han är också lärare i spanska och Italienska på Medborgarskolan.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Inger kursmaterial behövs.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Hos oss kan du gå fler kurser i matlagning från andra kulturer. Varför inte prova thailändsk eller italiensk matlagning?

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare