Tillbaka till Trädgård

Gjuta i betong och hypertufa

Vi lär oss använda betong och hypertufa, som är en blandning av sand, torv och cement. Mycket frosttålig och hållbar. Vi blandar ihop och får tips & gjuter till din trädgård. Kanske fina krukor att plantera i, ett fågelbad av rabarberblad eller varför inte en vacker trädgårdsplatta med egengjort mönster?

Upplägg
Vi träffas lördag 10.00 - 15.15. Eftersom betongen ska brinna ihop ett dygn kommer vi överens om annan dag då det kan hämtas.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Marita Asklöv är utbildad Trädgårdsmästare och driver Asklövs Trädgårdsdesign. Hon har lång erfarenhet och goda kunskaper att leda trädgårdskurser. Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Material
Materialkostnad om 300:- tillkommer som köps av kursledaren.
Som kursdeltagare måste du ta med egen mosaik, pärlor, dekorationsstenar eller porslinsskärvor att dekorera med om du vill.
För frågor om kursmaterial kan du kontakta kursledaren direkt, Marita Asklöv 019-28 05 14
Vi reserverar oss för prisändringar.


Lokal
Blankhult, Kilsbergen. Kursen går hemma hos kursledaren.
Ta med egen fikakorg samt lunch och oömma kläder.

Bra att veta
Kursen är på lördagen. Eftersom betongen ska brinna ihop ett dygn kommer vi överens om annan dag då det kan hämtas.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor