Tillbaka till Hälso- och sjukvård

Meditation, traditionell kinesisk medicin - Thorwald Lorentzon

Människor i hela världen har mediterat i tusentals år. Meditation är ett oöverträffat verktyg för att minska stress, få sinnet i balans och stillhet och - med tiden - nå varaktig inre frid.

INNEHÅLL
Det du främst lär dig är zenbuddhistisk meditation, där utövaren vilar sitt sinne i tomhet, men du får även kunskap om flera andra varianter. Praktiken varvas med teori för ökad förståelse av meditationens effekter, slutmål m.m.

LEDARE
Thorwald Lorentzon arbetar med traditionell kinesisk medicin, bl. a som lärare i meditation, qigong och tai chi. Han är verksam runt om i södra Sverige med
kurser, utbildningar, föreläsningar och behandlingar.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

UPPLÄGG
6 tillfällen

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Avvakta kallelse i posten!Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare