Tillbaka till Måleri

Vedic Art Måleri Grund och Fortsättning

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Öppna din egen kreativa kraft och skapa från ditt inre. Med Vedic Arts 17 principer får du möjlighet att öva upp din skapande förmåga utan krav och prestation!

Innehåll
Alla kan måla och det ska vara lätt, roligt och kravlöst. Vi skapar med intuition och av hjärtans lust. De 17 principerna tar dig framåt och inåt till ditt eget unika uttryck.

Upplägg
Vi träffas 3 x 45 minuter under 10 veckor. Samma tid & dag.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, även om du redan gått Vedic Art Grundkurs är du välkommen.

Kursledare
Ylva Elmström är utbildad i Vedic Art Måleri samt Vedic Art Skulptur. Hon är även kursledare i Keramik, men fastnade för Vedic Art. Ylva inspirerar sina deltagare till att uttrycka sig fritt inom konsten.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Material köps av deltagarna & tillkommer.
Medtag: Blyertspennor HB, målarpenslar flata penslar svinborst, A3-papper, tapetrulle, papperstallrikar att blanda färg på, acrylfärger 18 pack Artikelnummer 34-9247(Clas Ohlsson), uppspänd duk 30*41 (3-pack Clas Ohlsson), hushållspapper, tvättsvampar (vilka som helst). Om annan sal än målarsal används behövs en rulle plast att täcka golv med samt tejp att sätta fast tejpen med, glasburkar
Vi reserverar oss för prisändringar.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder även en grundskurs i Vedic Art Måleri samt en helgkurs i Vedic Art Skulptur. Vi har även ett stort utbud inom andra hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Medtag anteckningsbok, blyertspenna, akrylfärger: röd gul blå vit svart. Målarduk och penslar i några olika storlekar.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor