Tillbaka till Möbeltapetsering

Möbeltapetsering

Klä om såväl moderna som antika möbler i en riktigt utrustad tapetserarverkstad. Vi lär oss grunderna om arbetet och de olika stoppningsmaterialen. Den största möbel du kan ta med till kursen är en fåtölj och tyget du vill klä om med, tar du med dig.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG
Första träffen går ledaren igenom lite allmänt om tapetsering och tittar på vad ni deltagare vill klä om. Därefter följer fem kurstillfällen med praktiskt arbete där du lär dig tapetserargrunder under professionell ledning.

FÖRKUNSKAPER
Kursen vänder sig till både nybörjare och till dig som provat på möbelomklädning tidigare.

LEDARE
Hans Reinhold driver tapetserarverkstaden "Syverkstán Skara" sedan 1996.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kursmaterial för omklädning ingår inte i kursavgiften. Deltagarna tar med egna möbler. Kostnad för ett kompendium tillkommer med 15 kr.

BRA ATT VETA
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com.

Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0511-120 10

Lokalkontor i Region Väst

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor