Tillbaka till Måleri

Måleri - olika tekniker (varannan vecka)

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Du får lära dig att på ett grundläggande och enkelt sätt måla i akryl och akvarell.

UPPLÄGG
Kursen går varannan vecka.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Både för nybörjare och för dig som målat tidigare.

KURSLEDARE
Alf Larsson är konstnär sedan mitten av 1970-talet och har själv gått många kurser i olika måleritekniker. Han har kurser hos Medborgarskolan på många olika nivåer, även under sommaren. Utöver målerikurser så har han kurser i tårtdekorering och marsipanmodellering då han varit verksam som konditor i hela sitt yrkesverksamma liv. Han är utbildad på Göteborgs stads konditorskola.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften utan ombesörjes av deltagarna. Kontakta gärna Medborgarskolan om du har frågor angående kursmaterialet.

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0512-108 40

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare