Tillbaka till Måleri

Unika smycken

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Skapa dina egna unika smycken med halvädelstenar, pärlor & glitter som du lägger i en smyckesram för halsband eller örhängen. Sedan läggs en gel som sedan får härda i UV-ljus & du har ett fantastiskt, unikt smycke.

Innehåll
Du skapar egna smycken av pärlor & glitter som du lägger i en smyckesram för halsband eller örhängen.
Sedan läggs en gel (Resin) som får härda i UV-ljus & du har ett fantastiskt, unikt smycke. Du kan välja mellan halsband, eller örhängen.

Upplägg
Vi träffas en lördag 10.00 - 12.15, 3 x 45 min.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!

Kursledare
Christina Dahlström är en erfaren ledare som började med matkurser på Medborgarskolan för långt tillbaka, nu är hon tillbaka med konst i unik tappning. En glädjespridare & inspiratör!
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial tillkommer & köps av kursledaren på plats. Kostnad för kursmaterial är beroende på vad du som deltagare använder, lägsta kostnad från ca 75:- till 150:-.
Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av Ateljé och Hantverkskurser, upptäck vårt kursprogram för att hitta något annat som verkar spännande.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan