Tillbaka till Streetdance

Streetdance, från 10 år (höstlovskurs)

  • Känn puls och energi
  • Uttryck din personlighet i dansen
  • Utmana dig själv och ge allt

Streetdance är ett samlingsnamn för de dansstilar som kom till på gator och kubbar i USA och innefattar stilar som locking, popping, funk, hip hop och breakdance. Streetdancen är fylld med attityd och rörelser till tuffa beats. Starkt, studsigt och konditionskrävande!

Innehåll
Med hjälp av dansen utvecklar du din styrka och kroppskontroll samt bygger på ditt självförtroende. Du får prova på grundtekniker i de olika stilarna och får en förståelse för skillnaden mellan dansstilarna. Samtidigt som du rör på hela kroppen, tränar koordination och smidighet sätter vi tillsammans ihop en dans till passande musik.

Upplägg
Detta är en höstlovskurs på ett tillfälle.

Förkunskaper
Denna danskurs riktar sig till nybörjare så du behöver inte ha dansat tidigare.

Kursledare
Denna kurs leds av Nazenin som har undervisat i dans i 9 år. På sina klasser lägger hon mycket fokus på teknik, känsla och dynamik. Hon har jobbat som scendansare på Gothia cup invigningen under 9 år, dansat på stora scener runt Göteborgstrakten och rest runt Europa för inspiration. Hon har även varit koreograf för artisten Diamond och har en grund inom fler stilar utöver Street. Nazenin älskar att stå på scen och har gjort det sedan 6-årsåldern. Med en grund i hiphopen och viljan att utveckla eleverna garanteras det mycket energi på klasserna!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ta med vattenflaska och bär kläder och skor som du är bekväm att dansa i.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

033-20 77 40

Lokalkontor i Region Väst

Den 21 augusti flyttar Medborgarskolan Borås in i Textile Fashion Center!

Nya lokaler i Borås!

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans n��r vi längre.

Stöd och matchning