Tillbaka till Måleri

Akrylmålning

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Lär dig akrylmålning ifrån grunden. Nina hjälper dig att få grundläggande kunskaper och personlig handledning inom akrylmålning. Vi lär oss färglära, komposition och målar fritt efter eget motiv. Våga testa!

Upplägg
Vi träffas under 7 veckor 3 x 45 minuter. Samma dag & tid.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Nina Henrïet är född & uppvuxen i Holland. Hon är uppvuxen i en konstnärsfamilj och är utbildad inom måleri på Antwerpens Konstakademi. "Måleri är att trolla, det slutliga resultatet är alltid en överraskning" uttrycker Nina om konstnärskapet.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Vi har ett stort utbud hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.
Är du intresserad av att bli kursledare i Karlskoga? Hör av dig till orebro@medborgarskolan.se

Kursmaterial
Medtag: Uppspänd målarduk till ex. 40/40 (Finns att köpa på Coop eller konstnärsaffär. Akvarellpapper går också, men målarduk är bättre och behöver inte vara så dyrt). Akrylfärg, penslar, palett (eller en gammal tallrik porslin eller plast). En burk för vatten till penslarna. Om du har ett bordsstaffli ta med det annars kan du låna av oss.

Lokal
Kursen hålls i Karlskoga, lokal kan förändras.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan