Tillbaka till För kropp och själ

Guidad meditation

Stärk din självkännedom genom olika meditationer och övningar

Innehåll
I den här formen av guidad meditation får du chansen att möta dig själv på ett djupt plan. Du får möjlighet att få kontakt med:
*Din innersta vilja.
*Vad du på djupet önskar.
*Vad som hindrar dig att komma dit du vill i livet.
*Vilka vägar du behöver ta för att nå dit.

Vi börjar lektionen med att ge ett tystnadslöfte, alltså att vad som delas här inte sprids vidare. Detta för att alla deltagare ska känna sig trygga att berätta om sig själva och sina insikter.
Du väljer själv om du vill ligga eller sitta på en yogamatta eller sitta på en stol under meditationen. Varje lektion börjar med en avslappningsövning där en tibetansk klangskål leder dig till en djupare avslappning. Susanne leder dig genom meditationen med sin röst. Efter din inre resa har du möjlighet att skriva eller teckna ner dina nya insikter. Välkommen att möta dig själv!

Upplägg
Vi träffas en gång i veckan, samma dag och tid, sex veckor i följd.Förkunskaper
Denna kurs passar alla som är nyfiken på guidad meditation.


Kursledare
Susanne Eidhagen är erfaren dipl. samtalsterapeut/gruppterapeut i psykosyntes, utbildad på Huma Nova Psykosyntesuniversitet i början av 2000 talet. Hon startade därefter en egen mottagning i Gamla Stan i Stockholm. Susanne är även utbildad Qigonglärare. Hon brinner för att dela med sig av de kunskaper och tekniker som kan medverka till att människor får ett mer harmoniskt, meningsfullt och kärleksfullt liv.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Mjuka sköna kläder rekommenderas. Medtag gärna kudde, filt och anteckningsbok.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Nu hittar du oss på JA Selanders gata 1. Välkommen!

Läs mer här!

Medborgarskolan startar samarbete med nattvandrarna.nu i Årby.

Läs mer här!

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!