Tillbaka till Övrig teater

Cirkuslek 5-6 år

Har du drömt om att stå på en cirkus eller att kunna alla konster en fantastiskt cirkusartist kan? Det här är kursen för dig! På vår cirkuslek lär de yngsta barnen sig jonglera, akrobatik & att balansera för att sedan visa upp det i slutet av terminen för nära & kära.

Innehåll
Vi testar att jonglera, balansera & enklare akrobatik som en riktig cirkusartist. I slutet gör vi en uppvisning för familjer, nära & kära!

Upplägg
Vi träffas 16.00 - 16.45 under 12 veckor. Samma veckotid & dag.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs!
Alla är varmt välkomna, både nybörjare och du som redan provat på.

Kursledare
Jacob Kaller är utbildad cirkuspedagog med rötterna i Tyskland. Han har länge utövat cirkus & är van vid olika grupper med
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår i kursen.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder fler kurser inom cirkus, se vårt kursprogram eller kontakta oss för att hitta en kurs som passar.

Bra att veta
Medtag oömma, rörliga kläder & var gärna barfota.
Kursen hålls i Tegnerskolans gymnastiksal.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan