Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Thailändska

Thailändska nybörjare

Thailand är ett populärt resmål och många bestämmer sig för att tillbringa större delen av året i landet. Vare sig du besöker landet som turist eller bosätter dig där är det bra att ha lite språkkunskaper med i bagaget, välkommen på vår nybörjarkurs i thailändska!

Innehåll
En kurs för dig som är helt nybörjare. Kursens huvudfokus är att testa på det thailändska språket och lära sig de första grunderna. Du kommer bl.a. lära dig:

• Uttal av olika toner och vardagsfraser
• Att presentera dig själv
• Användbara uttryck då du är på resa
• Mer om thailändsk kultur

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i fem veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Kursen gör uppehåll måndagen den 30/4

Förkunskaper
Denna språkkurs är en nybörjarkurs i thailändska och vänder sig till dig som inte har någon tidigare erfarenhet av språket.

Kursledare
Wichanan Glunrawd har thailändska som modersmål och har lång erfarenhet av att lära ut både thailändska och japanska. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursledaren arbetar med eget material så ingen kurslitteratur behöver inhandlas inför kursen.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala din kursavgift? Uppge i meddelanderutan när du gör din beställning att du önskar delbetalning.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer