Tillbaka till Streetdance

Streetdance 9-12 år Forshaga

  • Känn puls och energi
  • Uttryck din personlighet i dansen
  • Utmana dig själv och ge allt

Streetdance i Forshaga! Ett konditions­krävande pass där man blandar stilar som t.ex. locking, popping, newschool och oldschool. Musiken är hip hop, funk och R 'n B. Streetdance är ingen renodlad stil utan utvecklas ständigt och varje lärare har sin personliga stil.
Det är en intensiv, rytmisk och konditionskrävande dans.


Innehåll
Uppvärmning
Styrketräning
Koordinationsträning
Stilträning
Koreografi

Musiken är hiphop, funk och r n´b.

Upplägg
Kursen genomförs 1 gång i veckan, samma dag. Varje tillfälle är 60 minuter.

Förkunskaper
Inga förkunskaper, vi hjälper dig komma igång från början!

Kursledare
Jag heter Mikaela och har dansat sedan jag var i tolvårsåldern. Min stora passion är street och showjazz men det händer att jag jammar loss med mina egna barn eller dansar lite breakdance emellanåt. Det bästa med att vara kursledare är att få utlopp för all kreativitet, att få följa utvecklingen från att först höra en låt, få en idé till en koreografi till att se deltagarna framföra det färdiga resultatet. Det är självklart minst lika kul att få träffa och lära känna alla barn och ungdomar som jag får fördelen att träffa varje vecka. Att få dela med mig av mina kunskaper och se dem utvecklas mer och mer för varje tillfälle är en underbar känsla.
Att vara deltagare i mina grupper innebär att du får lära sig grymma koreografier till bra musik och ha sjukt kul då jag mer än gärna bjuder på mig själv under lektionerna.

Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Vi erbjuder kurser i andra dansstilar såsom magdans, ragga, sällskapsdans, rockjazz, modern dans. Du är välkommen till dessa och våra andra kurser.

Bra att veta
Kom i bekväma kläder och skor med dämpning, utan svart sula. Ta gärna med en vattenflaska.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan