Tillbaka till Friskvård

Yoga Kundalini NYÅR - INTENSIV

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Kundaliniyoga är ett system för att integrera kropp, själ och intellekt. Kundalini betyder livskraft. Kundalini är en yogaform för människan i vardagen. Med kraftfulla andningsövningar och dynamiska rörelser vitaliseras och samkörs immunförsvar och nervsystem. Ditt inre fokus står i centrum, lyssna på andningen och kroppens behov..

Innehåll
Intensivkurserna är underbara därför att effekten av yogan blir tydlig när du praktiserar dagligen under en period där vi har mer lugn och fokus.
3 dagars intensivkurs ger möjlighet för att gå djupare med yogan än vid kurs en dag i veckan.
Många har berättar att det var intensivkursen som öppnade deras ögon för vad yoga kan göra för vårt välmående och energi tillstånd.
En kursform yogalärarna älskar att undervisa i därför att de ser snabba och tydliga framsteg..

Förkunskaper
Kursen är öppen för alla, även för dig som redan har erfarenhet av yoga, men som vill njuta av klarheten och lugnet av daglig träning.

Kursledare
Kristin är internationellt certifierad yoga och meditationslärare level 1 och 2, samt certifierad för undervisning i gravidyoga och hormonyoga. Hon har undervisat i kundaliniyoga sedan mitten på 90-talet

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt och bara fötter eller strumpor. Yogamatta finns att låna.

Vi har omklädningsrum men inga duschmöjligheter.


Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Anmälan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan